Szállítási módok:

A csomagod megrendelése során több szállítási mód közül is választhatsz.

A csomagokat a Magyar Posta MPL futárszolgálatával, vagy a GLS futárszolgálat segítségével juttatjuk el a megrendelőink részére.

A szállítási idő általában a csomag feladását követően 1-2 munkanap.

Kivételes esetben ennél több időt is igénybe vehet, de ekkor is maximum 4-5 munkanapot.

Házhozszállítás mellett kérheted csomagod Postapontokra (posták, Mol benzinkutak, COOP üzletek, csomagautomaták),

GLS csomagpontokra vagy csomagautomatákba is.

20.000.-Ft feletti rendelés esetén, a szállítás az egész ország területén ingyenes! 

Fizetési lehetőség:

  • Utánvéttel (a kézbesítőnek kell készpénzben fizetni, illetve lehetőség van már bankkártyával történő fizetésre is)Utánvételi díjat egyik szállítási módnál sem számolunk fel, azaz szállítási díj részét képezi!
  • Banki befizetés, átutalás (normál banki befizetés vagy átutalás cégünk számlaszámára, a rendelés teljesítése az ellenérték beérkezése után történik)

Utaláshoz szükséges információk:

Cég neve: Healthy Future Co. s. r. o.

Cég számlaszáma: IBAN: SK89 1100 0000 0029 4415 3281  (SWIFT-kód: TATRSKBX)

A megjegyzés rovatba ne felejtse el beírni a megrendelés számát!

A bankkártyás fizetésen kívüli kényelmes és biztonságos készpénz nélküli fizetési mód a banki átutalás, mely előre történik. Miután leadta megrendelését, Webáruházunk egy automatikus e-mail üzenetet küld az Ön által a megrendelés során megadott e-mail címre, amelyben az összes utaláshoz szükséges adat és információ (Webáruházunk számlaszáma, a megrendelés végösszege stb.) szerepel. Miután átutalta az összeget és az beérkezett számlavezető bankunkhoz, visszaigazoljuk a befizetést.

A díjbekérő kiküldését követően 5 naptári nap áll rendelkezésére a vételár átutalásához, ezt követően a rendelés, a vételár kifizetésének hiányában automatikusan törlésre kerül.

  1. GLS CsomagPont

– Több, mint 650 CsomagPont országszerte

– Csomag kézbesítése lakóhelyedhez, vagy útvonaladhoz közel eső csomagpontba

– Nincs hosszú sorban állás

– Általában hosszú nyitvatartási idő

– E-mail és SMS értesítő a kézbesítés várható időpontjáról

– Fizetés CSAK ÉS KIZÁRÓLAG banki átutalással (előre utalás) lehetséges

– További információ:  CsomagPont kereső

  1. GLS Házhoz szállítás

– Rugalmas házhoz szállítás

– Általában feladástól számított következő munkanap már Nálad lehet a megrendelésed

– Banki átutalás (előre utalás) fizetési mód is

– Utánvétes fizetési lehetőség bankkártyával is

– E-mail és kérés szerint SMS értesítő a kézbesítés várható időpontjáról

– Egyedi kívánságaid (telefonos értesítő, garantált másnapi szállítás, meghatározott napi kiszállítás stb.) a kosárfolyamat legvégén a Megjegyzés mezőbe várjuk!

A kiszállítás minden esetben a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. közreműködésével történik, munkanapokon és munkaidőben.

Szállítási díjak
Kosárérték GLS CsomagPont GLS Házhozszállítás
19.990 Ft-ig 1490 Ft 1490 Ft
20.000 Ft-tól Ingyenes Ingyenes

Külföldre szállítás

Webáruházunk jelenleg nem szállít csomagokat külföldre!
Köszönjük megértésüket!

A csomagodról a futárszolgálatok ügyfélszolgálatánál tudsz érdeklődni:

GLS futárszolgálat: +36-1-802-0265 (csomagszám megadásával)
GLS On-line csomagkövetés:  Csomagkereső

  1. Magyar Posta MPL futárszolgálata

MPL Házhozszállítás
Normál kézbesítés formájában, amely alatt a megadott címre való kézbesítést értjük. Ebben az esetben a posta (MPL) a küldeményt az Ön címére, házhoz szállítja. A posta E-mailen vagy ha kéri SMS-ben is értesíti a csomag feladásáról és érkezéséről. Amennyiben nem találja a megadott címen Önt a kézbesítő ez esetben értesítőt hagy és másnap újra megpróbálja kikézbesíteni. Ha második alkalommal sem jár sikerrel a kézbesítés ez esetben az értesítőn szereplő postán átvehető a csomag. Ha nem tudta átvenni a címen a csomagot, akkor 10 napig átvehető még a postán is. A kézbesítőnél már bankkártyával is tud fizetni.

MPL Postán maradó
Ez esetben Ön határozza meg, hogy a Magyar Posta melyik postahivatalába érkezzen a küldemény. Az irányítószáma beírása utána válasszon átvevőhelyet a legördülő listából. Kérjük vegye figyelembe, hogy a kézbesítő ez esetben az Ön lakcímére nem visz értesítőt. A posta E-mailen vagy ha kéri SMS-ben is értesíti a csomag feladásáról és érkezéséről. Ezt követően a csomag átvehető a választott postán érkezéstől számítva 10 napig.

MPL Posta Pont (MOL benzinkút és Coop ABC)
A küldeményét a választott MOL benzinkútra vagy Coop ABC-be küldjük amely fogad a postától küldeményeket. Az irányítószáma beírása utána válasszon átvevőhelyet a legördülő listából. Kérjük vegye figyelembe, hogy a kézbesítő ez esetben az Ön lakcímére nem visz értesítőt. A posta E-mailen vagy ha kéri SMS-ben is értesíti a csomag feladásáról és érkezéséről. Ezt követően a csomag átvehető a választott Posta Ponton 10 napig. A legtöbb MOL PostaPont napi 24 órában nyitva tart. A MOL és Coop PostaPontokon bankkártyával is lehet fizetni.

MPL Csomagautomata 0-24
A Magyar Posta legújabb szolgáltatása! Mostantól itt a legkönnyebb átvennie webes rendelésed! A lehető legdiszkrétebb szállítási mód. Az irányítószáma beírása utána válasszon átvevőhelyet a legördülő listából A posta SMS-ben és E-mailen is értesíti a csomag érkezéséről. Ezt követően a csomag átvehető a választott csomagautomatából. A Csomagautomatáknál nem kell sorban állnunk, hiszen az átvétel gyors – a kapott kód és telefonszámunk megadásával máris hozzáférünk rendelésünkhöz. Napi 24 órában állnak rendelkezésünkre. Ha utánvételes a csomag akkor KIZÁRÓLAG kártyás fizetése van lehetőség. A posta körülbelül 3 napig őrzi meg a csomagautomatában a küldeményt, amennyiben nem sikerült átvenni úgy beszállítják a postára ahol további 10 napig még átvehető.

Szállítás módja 0 – 19.990 Ft-ig 20.000 Ft felett
Személyes Átvétel 0 Ft 0 Ft
MPL Házhozszállítás 1490 Ft ingyenes
MPL Postán maradó 1490 Ft ingyenes
MPL Posta Pont (Mol benzinkút – Coop ABC) 1490 Ft ingyenes
MPL Csomagautomata 0-24 1490 Ft ingyenes

Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének és a visszaszállítás költségének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Webshopunk fenntartja magának azt a jogot, hogy az átvétel megtagadása miatt visszaszállított csomagok címzettjeinek újabb megrendelést kizárólag előre utalással vagy bankkártyával kifizetett megrendelés esetében teljesít.

Fizetési módok:

Bankkártyás fizetés: Az MPL csomagautomatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni! A MOL és Coop PostaPontokon bankkártyával is lehet fizetni.

Utánvét esetén a megrendelés ellenértékét átvételkor a futárnál vagy a Csomag Pontokon egyenlítheted ki. Utánvételi díjat egyik szállítási módnál sem számolunk fel, azaz szállítási díj részét képezi!

Online bankkártyás fizetés (Barion) esetén a megrendelés leadásakor a bankkártyád használatával azonnal is kifizetheted a termékeket.

A bankkártyás fizetés révén kényelmesen és biztonságosan vásárolhatsz áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után a Barion fizetési oldalára irányítunk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethetsz bankkártyáddal. Csak annyi a dolgod, hogy a fizetési mód kiválasztásánál az “Online bankkártyás fizetés” opciót választod, majd a Barion Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadod. A Barion VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi!

Kérjük, érdeklődj bankodnál, hogy a kártyád felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz!